Cauta pe Invata-rapid.com

Zilele saptamanii in engleza

Zilele saptamanii in engleza sunt unele dintre cele mai importante cuvinte pe care trebuie sa le inveti. Desi nu sunt deloc asemanatoare cu cele in romana nu sunt foarte greu de memorat si pronuntat. In aceasta lectie vei invata sa scrii si sa pronunti toate zilele saptamanii in engleza.

Zilele saptamanii in engleza:ZIUA DAY Pronuntia
Luni  Monday   mandei
Marti  Tuesday tiusdei
Miercuri   Wednesday uensdei
Joi  Thursday   tărsdei
Vineri  Friday fraidei
Sambata  Saturday  satărdei
Duminica   Sunday sandeiVocabular referitor la zilele saptamanii in engleza:


zi / ziua = day ( dei )
zile = days ( deiz )
saptamana = week ( uic )
zilele saptamanii = days of the week ( deis of dă uic )
zi lucratoare = workday / workingday ( orc.dei / orching.dei )
zile lucratoare = workdays / weekdays ( orc.deiz / uic.deiz )
in timpul saptamanii = weekdays ( uic.deiz )
sfarsitul saptamanii = weekend ( uic.end )

5 comentarii:

 1. Trebuie de specificat că în limba engleză zilele săptămînii se enumeră începînd cu duminică: sunday, monday...saturday.

  RăspundețiȘtergere
 2. ce tare e faza cu uic.end ca noi mai spunem cand suntem in vacanta uicend.a si mai ajutat mult mult ca sa invat zilele saptamanii,mersi.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu nu prea știu engleză ,și acum ca voi pleca intr-o țara unde se vorbește limba engleză ,sunt nevoită sa învățat. Acum sper sa îmi fie de folos aceste lecții . ��

  RăspundețiȘtergere
 4. Super!
  Sunt foarte utile si simple.Bravo!

  RăspundețiȘtergere
 5. Eu stiu engleza dar foarte putina si poate imi sunt de folos aceste cuvinte

  RăspundețiȘtergere

Din pacate nu sunt mereu disponibila sa clarific toate nelamuririle insa daca aveti intrebari de multe ori veti gasi raspunsuri foarte bune de la alte persoane care invata online. Comentariile dumneavostra vor fi postate doar daca sunt scrise coerent, corect gramatical si folosind un limbaj civilizat. Spor la invatat

Postări populare

Întrebări frecvente

Daca studiez si invat unul din cursurile / sau toate cursurile oferite de invata-rapid.com imi garantati ca voi sti limba engleza, germana sau franceza? Nu oferim nici un fel de asigurari sau garantii. Acest site isi doreste sa fie un extra ajutor pentru persoanele dornice să invete limba engleza, germana sau franceza dar nu asigura sau garanteza nimanui nimic. In mod normal invata-rapid.com ar trebuie sa fie de ajutor oricui, dar pot exista si persoane carora site-ul nostru sa nu le fie de un real folos, totul este in functie de persoana.

As vrea sa donez o suma de bani pentru invata-rapid.com, ce pasi trebuie sa urmez? Invata-rapid.com nu are implementat un sistem de donatii, deoarece, momentan nu dorim sa primim nici un fel de donatii de la vizitatori nostri.

Vreau sa propun o afacere sau un plan de afaceri. Vreau sa va recomand ceva. Am o nemultumire sau un set de nemultumiri si vreau sa va contactez, ce pasi trebuie sa urmez? Indiferent de motivele dvs. daca doriti sa ne contactati va recomandam sa o faceti prin intermediul paginii noastre de contact care poate fi accesata din sectiunea Pagini importante de pe invata-rapid.com.

Site-uri si pagini web recomandate:

Edvog.com - Health and MedicineScience and TechnologyLanguages and Cultures, Engledo.com - Invata engleza onlineDictionar roman englez, Germado.com - Invata germana onlineDictionar roman german, Inglao.com - Aprender inglés online, Englisco.com - Englisch online lernen, Invata-rapid.com - Invata engleza onlineInvata germana onlineInvata franceza online

Link-uri sociale: Urmariti invata-rapid.com pe Facebook.