Treceți la conținutul principal

La Multi Ani in engleza | Urari de 'La multi ani' in engleza

Cu ajutorul acestei lectii vei invata cum sa spui la multi ani in engleza cat si alte urari specifice pe care le poti spune personal , le poti scrie intr-un sms, email sau pe Facebook.

Cel mai simplu si comun mod de a spune La Multi Ani in engleza este Happy Birthday {Hepi bărtdei} cu aceasta urare nu veti da niciodata gres. Desi este folosita ca si corespondent in engleza pentru 'La Multi Ani' traducerea reala ar fi 'O zi de nastere fericita'.


Urari pentru zi de nastere = Birthday wishes {Bărdei uișiz}


Happy Birthday ! = La multi ani !

I hope all your birthday dreams and wishes come true. {Ai hop ol ior bărtdei drimz end uișiz com tru} = Sper ca toate visele si dorintele tale de ziua ta de nastere sa se indeplineasca (sa devina realitate)

May this year be your best ever. {Mei dis ir bi ior best evăr} = Fie ca acest an sa fie cel mai bun vreodata.

Not just a year older, but a year better. {Nat jast ă ir oldăr, băt ă ir betăr} = Nu doar un an mai in varsta, cat un an mai bun.

A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun. Enjoy the trip. {Ă bărdei iz jast dă fărst dei of ănadăr 365 dei giărni ăraund dă san. Enjoi dă trip} = O zi de nastere este prima zi din o alta calatorie de 365 de zile in jurul soarelui. Bucurati-va de excursie.

Happy birthday, may this day always be a special one to remember. {Hepi bărt.dei, mei dis dei oluiez bi ă speciăl uan tu rimembăr} = La multi ani, fie ca aceasta zi sa fie intodeauna una speciala de reamintit.

May the best of your past be the worst of your future. {Mei dă best of ior pest bi dă uorst of ior fiucior} = Fie ca ce a fost mai bun in trecut tau sa fie cel mai rau in viitor.

I hope that for every candle on your cake you get a wonderful surprise. {Ai hop deat for evri chendăl on ior cheic iu ghet ă uandărfol surprais} = Sper ca pentru fiecare lumanare dupa tortul tau sa primesti o surpriza minunata.

May your birthday be filled with sunshine and smiles, laughter, love and cheer. {Mei ior bărt.dei bi fild uit san.șain end smails, laftăr, lov end cir} = Fie ca ziua ta de nastere sa fie plina cu raze de soare si zambete, rasete, iubire si veselie.


Urari comice in engleza pentru zi de nastere:


Happy birthday, you're not getting older you're just a little closer to death. {Hepi bărt.dei, iur nat gheting oldăr iur jast ă lităl closăr to det} = La multi ani, tu nu imbatranesti doar esti putin mai aproape de moarte.
Birthdays are good for you. Statistics show that people who have the most live the longest! {Bărt.deiz ar gud for iu. Statistics șou deat pipăl hu hev dă most liv dă longăst} = Zilele de nastere sunt bune pentru tine. Statisticile arata ca oamenii care au cele mai multe traiesc cel mai mult!
Growing old is mandatory; growing up is optional. {Groing old iz mendatori, groing ap iz opșionăl} = A creste este obligatoriu, a te maturiza este optional.
So many candles... so little cake. {So meni chendăls ... so lităl cheic} =  Asa multe lumanari ... asa putin tort.
Happy birthday to a person who is smart, good looking, funny and reminds me a lot of myself. {Hepi bărt.dei tu ă părsăn hu iz smart, gud luching, fani end rimainds mi ă lat of maiself} = La multi ani pentru o persoana care este desteapta, aratoasa, comica si care imi aminteste foarte mult de mine.Comentarii

Trimiteți un comentariu

Din pacate nu sunt mereu disponibila sa clarific toate nelamuririle insa daca aveti intrebari de multe ori veti gasi raspunsuri foarte bune de la alte persoane care invata online. Comentariile dumneavostra vor fi postate doar daca sunt scrise coerent, corect gramatical si folosind un limbaj civilizat. Spor la invatat

Daca studiez si invat unul din cursurile / sau toate cursurile oferite de invata-rapid.com imi garantati ca voi sti limba engleza, germana sau franceza? Nu oferim nici un fel de asigurari sau garantii. Acest site isi doreste sa fie un extra ajutor pentru persoanele dornice să invete limba engleza, germana sau franceza dar nu asigura sau garanteza nimanui nimic. In mod normal invata-rapid.com ar trebuie sa fie de ajutor oricui, dar pot exista si persoane carora site-ul nostru sa nu le fie de un real folos, totul este in functie de persoana.

As vrea sa donez o suma de bani pentru invata-rapid.com, ce pasi trebuie sa urmez? Invata-rapid.com nu are implementat un sistem de donatii, deoarece, momentan nu dorim sa primim nici un fel de donatii de la vizitatori nostri.

Vreau sa propun o afacere sau un plan de afaceri. Vreau sa va recomand ceva. Am o nemultumire sau un set de nemultumiri si vreau sa va contactez, ce pasi trebuie sa urmez? Indiferent de motivele dvs. daca doriti sa ne contactati va recomandam sa o faceti prin intermediul paginii noastre de contact care poate fi accesata din sectiunea Pagini importante de pe invata-rapid.com.

Link-uri sociale - Urmariti invata-rapid.com pe Facebook

EN: The header image has been made using free photos courtesy of [digitalart][Boians Cho Joo Young]/ FreeDigitalPhotos.net

RO: Imaginea din antet a fost realizata folosind fotografii gratuite oferite de [digitalart][Boians Cho Joo Young]/ FreeDigitalPhotos.net